Om oss

Snittblommor, buketter, dekorationer - vi älskar alla

Vårt koncept, ett så kallat fullservicekoncept där vi levererar och sköter om blommor och växter i din butik hela vägen från odlare till konsument.

Då varje butik är unik är vår strävan att anpassa varje butik efter dom rådande förhållandena. Såsom läge, plats i butiken och konkurens m.m...

Vi äger hela inköpskedjan där inköpen sker direkt från odlaren i Holland, Danmark och Sverige hela vägen till din butik. Detta gör att vi kan kvalitètsäkra alla blommor och att du får rätt prisbild i din butik utan att tumma på lönsamheten i just din blomsteravdelning.

Vi lägger stort focus på våra lokala odlare som står för en fantastisk kvalitè och har dessutom kortare transporter som påverkar hållbarhet ytterligare.

Blommor och växter är en unikt känslig varugrupp. Därför har vi sett till att våra blommor inte transporteras tillsammans med andra varor som kan skada eller försämra kvalitèn.

Vår önskan är att konsumenten är så nöjd som möjligt och kan glädjas länge med dom blommor vi erbjuder. På så sätt skapar vi en positiv färskvaruprofil i din butik.

Vårt arbetsområde sträcker sig från norska gränsen till Ljungskile samt från Åmål via Vänersborg, Trollhättan, Grästorp, Lilla Edet hela vägen till Klädkällaren i Kungälv.